Tehnički pregled Beograd

Beograd je najveći grad u Srbiji, sa preko 1 milion registrovanih vozila, što čini tehničke preglede veoma važnim za svakodnevno funkcionisanje grada. Beograd se sastoji od 17 gradskih opština, uključujući Čukaricu, Novi Beograd, Palilulu, Rakovicu, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdaru, Barajevo, Grocku, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac, Sopot i Surčin. Na svakoj od ovih opština postoje tehnički pregledi gde vozači mogu proveriti ispravnost svojih vozila i produžiti registraciju.

Kako funkcioniše tehnički pregled u Beogradu?

Tehnički pregled je obavezan za sva vozila koja se registruju i neophodan je kako bi se obezbedilo da vozilo ispunjava sve tehničke uslove za bezbednu vožnju. Ono što je posebno karakteristično za Beograd jeste da tehnički pregled možete obaviti u bilo kojoj beogradskoj opštini, bez obzira na to gde se vozilo vodi. Na primer, ako živite na Vračaru, tehnički pregled možete uraditi na Novom Beogradu ili Zemunu, a registraciju produžiti u bilo kojoj opštini u Beogradu, pod uslovom da imate sve potrebne dokumente – tehnički pregled, polisu osiguranja i plaćene takse.

Gde možete uraditi tehnički pregled u Beogradu?

U svakoj beogradskoj opštini postoji veliki broj tehničkih pregleda. Neki od najpoznatijih centara za tehnički pregled nalaze se na Novom Beogradu, Zemunu, Paliluli, Voždovcu i drugim opštinama. Tehnički pregled Sunce, koji se nalazi na opštinama Zemun i Novi Beograd, omiljena je destinacija za mnoge vlasnike vozila zbog brze usluge i mogućnosti da se registracija završi na jednom mestu.

Saobraćajna gužva na Beogradskim ulicama

Tehnički pregled je obavezan korak za svakog vlasnika vozila u Beogradu. Sa preko milion automobila i na desetine tehničkih pregleda u svakoj od 17 opština, vozači imaju mogućnost da izaberu gde će obaviti pregled, a registraciju produže na bilo kojoj lokaciji u gradu. Bez obzira na to gde se nalazi vaša opština, tehnički pregled u Beogradu je lakše nego ikada, posebno uz centre poput Tehničkog pregleda Sunce na opštinama Zemun i Novi Beograd, koji omogućavaju brz i efikasan proces registracije.

KLIKOM NA NEKO DUGME ISPOD IZABERITE OPŠTINU I SAZNAJTE DETALJE O REGISTRACIJI VOZILA

Ovde možete izračunati samo cenu tehničkog pregleda na našim linijama u Zemunu i Novom Beogradu

Posetite naš kalkulator i izračunajte kompletne troškove registracije vozila

NOVI BEOGRAD ZEMUN